Agenda

Lopende expositie

Jonne Seijdel travel & adventure photography

De natuur is overweldigend en onverslaanbaar maar staat ook onder enorme druk van menselijk handelen. Als fotograaf reis ik de wereld af op zoek naar gebieden met balans tussen mens en natuur. Met mijn foto's laat ik de nauwe relatie tussen hen zien.

Meer informatie over  Fotograaf Jonne Seijdel

Jeu de Boules toernooi

21 mei

Zoekt u een leuke activiteit voor de hele familie? Waan je als een god in Frankrijk op onze buitenbanen en gooi een balletje met de hele familie. Speel een heus toernooi en strijd om de familiewisselbeker in combinatie met een barbecue of lekkere bites. 

Voor de verliezer hebben we een leuke verrassing in petto.

Kamermuziekcursus op het Pelgrimspad

23 - 27 juni 2020

In samenwerking met het Pelgrim Trio en Gasterij Den Donk organiseren wij een geheel verzorgde midweek voor amateur ensembles. Plezier hebben in het samen musiceren én het willen verbeteren zijn de bouwstenen voor de midweek. 

Concert Pelgrim Trio

26 juni 2020 (20:15 uur)
Hurray Hurray!! Is het nieuwe muzikale programma van het Pelgrim Trio. Thea Rosmulder (klarinet), Karin Dolman (alt-viool) en Caecilia Boschman (piano), beklimmen het podium. Zij spelen muziek van Max Bruch tot Astor Piazolla, romantische muziek met een feestelijk tintje. Of zoals de dames het zelf omschrijven ‘voor elk wat wils’.

Zaal 1 uur voor aanvang open.

Lunchconcert

27 juni 2020

Zaterdagmiddaglunchconcert door ensembles van de muziekcursusweek op het Pelgrimspad.

Jeu de boules toernooi

Juli 2020 

Het jaarlijkse event voor de buurt. Hierin strijden de buurtjes naar hartelust om de wisselbeker. Wie gaat er dit jaar met de trofee naar huis?

Workshop Improvisatie in zes lessen

September 2020

In 'de vloer op' scènes die zorgvuldig door regisseur Claudia van Rooij zijn uitgeschreven werken we aan je basistechniek. Hierin ontdek je nieuwe vaardigheden die je helpen om je spelplezier te vergroten, je verbeeldingskracht te stimuleren én te structureren. Je zult ontdekken hoe drijfveren van personages het conflict naar een climax helpen. En hoe het spelen van een geheim spanning creëert waardoor het publiek op het puntje van stoel zit. 

Winterfair

December 2020

Heerlijk dwalen langs de optredens, genieten van diverse wijnproeverijen met de benodigde streekproducten in goed gezelschap. Elkaar ontmoeten ging nog nooit zo makkelijk.