Culturele agenda

Kerstconcert Lichtkind

12 december 2020 aanvang 19:30 uur
Toegangsprijs €16,50

Een lichtvoetig kerstverhaal omlijst door prachtige muziek. Het kerstverhaal wordt verteld door actrice Marieke van Leeuwen. En de muziek wordt verzorgt door Pelgrim Trio. 

Meer over Pelgrim Trio

Pianosalon door Jorrit van den Ham

20 December 2020 Aanvang 15:00 uur. 
Geïnspireerd door de 19-eeuwse salon brengen wij een salonconcert in een moderne setting. Omlijst met projecties en een verteller brengt Jorrit hoogtepunten uit het piano repertoire. U hoort werken van Chopin, Liszt, Rachmaninov, Schubert, Debussy en Chaminade. 
Verteller: Rosalinde Nierop

Meer over Jorrit van den Ham

Extra voorstelling Pianosalon

21 december 2020 19:30 uur 
Geïnspireerd door de 19-eeuwse salon brengen wij een salonconcert in een moderne setting. Omlijst met projecties en een verteller brengt Jorrit hoogtepunten uit het piano repertoire. U hoort werken van Chopin, Liszt, Rachmaninov, Schubert, Debussy en Chaminade. 

Verteller: Rosalinde Nierop

Jonne Seijdel fotograaf

Lopende expositie

De natuur is overweldigend en onverslaanbaar maar staat ook onder enorme druk van menselijk handelen. Als fotograaf reis ik de wereld af op zoek naar gebieden met balans tussen mens en natuur. Met mijn foto's laat ik de nauwe relatie tussen hen zien.

Meer informatie over  Fotograaf Jonne Seijdel

Meer Presence in je performance

Workshop start in januari 2021

Of jij nu wilt werken aan je kwaliteiten als sing-songwriter, acteur of gewoon als professional die presentaties geeft aan klanten, collega’s of studenten. Alles komt altijd samen in dat ene moment wanneer de schijnwerpers op jou gericht staan. En dat moment moet je pakken! Of je nu uit elkaar spat van de zenuwen, of een black out hebt, het publiek heeft daar niets mee te maken. Het wil vermaakt worden! Gelukkig kan je technieken leren om zoveel mogelijk te shinen op jouw moment. Presenteren is als acteren. En dat is een vak. Zelfs charisma kan je leren.

Winterfair

December 2020

Heerlijk dwalen langs de optredens, genieten van diverse wijnproeverijen met de benodigde streekproducten in goed gezelschap. Elkaar ontmoeten ging nog nooit zo makkelijk.

Jeu de Boules toernooi

21 mei 2020

Zoekt u een leuke activiteit voor de hele familie? Waan je als een god in Frankrijk op onze buitenbanen en gooi een balletje met de hele familie. Speel een heus toernooi en strijd om de familiewisselbeker in combinatie met een barbecue of lekkere bites. 

Voor de verliezer hebben we een leuke verrassing in petto.

Concert Pelgrim Trio

26 juni 2020 aanvang 20:15 uur
Hurray Hurray!! Is het nieuwe muzikale programma van het Pelgrim Trio. Thea Rosmulder (klarinet), Karin Dolman (alt-viool) en Caecilia Boschman (piano), beklimmen het podium. Zij spelen muziek van Max Bruch tot Astor Piazolla, romantische muziek met een feestelijk tintje. Of zoals de dames het zelf omschrijven ‘voor elk wat wils’.

Zaal 1 uur voor aanvang open.

Kamermuziekcursus op het Pelgrimspad

23 - 27 juni 2020

In samenwerking met het Pelgrim Trio en Gasterij Den Donk organiseren wij een geheel verzorgde midweek voor amateur ensembles. Plezier hebben in het samen musiceren én het willen verbeteren zijn de bouwstenen voor de midweek. 

Besloten concert

31 augustus

Besloten maandagavondconcert in samenwerking met Rotery club. 

Jeu de boules toernooi

5 September

Het jaarlijkse event voor de buurt. Hierin strijden de buurtjes naar hartelust om de wisselbeker. Wie gaat er dit jaar met de trofee naar huis?