Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Optie
Wij houden de gevraagde datum voor u in optie. Mochten wij voor deze datum een andere definitieve aanvraag binnenkrijgen, nemen wij contact met u op en vragen wij u vriendelijk de beslissing binnen 24 uur aan ons kenbaar te maken.

Wanneer u deze optie definitief wilt maken, wilt u dan de offerte getekend retourneren aan het Haute Cultuurhuis. Zodra wij uw getekende bevestiging retour hebben ontvangen, beschouwen wij deze als een definitieve reservering.

Betalingscondities
Normaliter vragen wij een aanbetaling van 30% van het totale factuurbedrag bij de definitieve reservering. Maar kunnen hierop in overleg een uitzondering maken. En sturen dan na het event de factuur. Facturen dienen binnen 21 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Mocht u korting van ons ontvangen maar er wordt om wat voor reden afgeweken van de afspraak dan zijn wij genoodzaakt de korting op te heffen.

Audio visuele apparatuur
Audio visuele apparatuur verzorgen wij graag voor u! Wij vernemen graag uw wensen. Op de Hooizolder vindt u een projectiescherm met beamer met diverse kabelaansluitingen. Ook is er een eenvoudige geluidsinstallatie aanwezig. En natuurlijk staan er meerdere (mobiele) flip overs tot uw beschikking.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering binnen 4 weken voor de activiteit zijn wij genoodzaakt in totaal 60% van de reserveringswaarde aan annuleringskosten te berekenen. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor de activiteit berekenen wij 100% van de reserveringswaarde aan annuleringskosten aan u door. 

Garantie aantal bijeenkomst
U kunt tot 3 dagen voor aankomst het definitieve aantal personen voor lunch en of diner aan ons doorgeven. Voor het gebruik van de ruimte is dit niet van toepassing. Indien er op de datum van de activiteit minder deelnemers aanwezig zijn, berekenen wij het aantal personen dat uiterlijk 3 dagen voor aankomst aan ons is doorgegeven.