Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bij een aanvraag houden wij - tot nader bericht - de gevraagde datum voor u in optie. 
Wanneer u deze optie definitief wilt maken, kunt u de offerte getekend retourneren aan het Haute Cultuurhuis of een bevestiging in de mail volstaat ook. Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen, beschouwen wij deze als een definitieve reservering.

Betalingscondities
Wij sturen na afloop van het event de factuur. Facturen dienen binnen 21 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Mocht u een korting van ons ontvangen maar er wordt om wat voor reden afgeweken van de afspraak dan zijn wij genoodzaakt de korting op te heffen.

Audio visuele apparatuur
Audio visuele apparatuur verzorgen wij graag voor u! Wij vernemen graag uw wensen. Op de Hooizolder vindt u een projectiescherm met beamer met diverse kabelaansluitingen en in het Atelier is een beamer met tv aansluiting. Ook is er een eenvoudige geluidsinstallatie aanwezig. En natuurlijk staan er meerdere (mobiele) flip overs tot uw beschikking.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering binnen 4 weken voor de activiteit zijn wij genoodzaakt in totaal 60% van de reserveringswaarde aan annuleringskosten te berekenen. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor de activiteit berekenen wij 100% van de reserveringswaarde aan annuleringskosten aan u door. 

Garantie aantal bijeenkomst
U kunt tot 3 dagen voor aankomst het definitieve aantal personen voor lunch en of diner aan ons doorgeven. Dit omdat wij werken met een externe catering. Voor het gebruik van de ruimte is dit ook van toepassing op het vergaderarrangement. Indien er op de datum van de activiteit minder deelnemers aanwezig zijn, berekenen wij het aantal personen die aanwezig zijn.