Een kleurrijk palet aan arrangementen

In onze vergaderconcepten leggen wij de verbinding met cultuur en of natuur. Hierin werken we samen met een pool van getalenteerde creatieve professionals. Wij van het Haute Cultuurhuis willen mensen met elkaar verbinden die anders veelal buiten je dagelijkse gang liggen. 

- Met natuurfotograaf Jonne Seijdel op fotowandeling
- Speel een potje Jeu de boules
- Train je presentatievaardigheden
- Ontdek in een schilderworkshop
- Speel 'de vloer op' scènes in een improvisatieworkshop 
- Verbeter je spekersvaardigheden 
Bel Claudia 

Fotowandeling

tot 12 personen
Nieuwe energie en inspiratie nodig tijdens of na een vergadering? Pak je smartphone en wandel samen met natuurfotograaf Jonne Seijdel door het open landschap. Jonne leert je meer over de compositie van een foto en technische aspecten zoals diafragma en sluitertijd. 

Bekijk je collega's door een andere lens en maak betere foto's met je smartphone. Na de wandeling ontvang je tips & trics zodat je naar huis gaat met je eigen perfecte plaatje. Jonne is natuurfotograaf bij o.a. WNF en deelt graag zijn ervaring met fotografie. Duur wandeling: 1,5 tot 2 uur. 

Prijs op aanvraag

Theater tussen de bedrijven door

tot 50 personen
Theater voor ontspanning
In de fictieve wereld die theater creëert, ligt een mogelijkheid om even aan de realiteit te ontsnappen. Met theater kan je iets teweeg brengen bij de individuele toeschouwer, je kunt hem raken in het hoofd en in het hart. Laat je verrassen door een muzikaal intermezzo of een monoloog tussen de bedrijven door. Wij verzorgen een voorstelling van een mini-opera tot een toneelmonoloog.

Theater ter inspiratie
Mensen en organisaties zijn voortdurend in beweging en dat vraagt om reflectie. Theater kan als middel ingezet worden om ingewikkelde thema’s aan te snijden.
Middels het voordragen van teksten uit de toneel literatuur zoeken we aansluiting met de thema’s van jouw bedrijf en kijken we wat we daarvan kunnen opsteken. Wij zetten graag onze kennis in om jouw team verder te helpen.

Theater om te doen
In theatraliteit ligt het vermogen om nieuwe dingen te onderzoeken en uit te vinden. Theater is een krachtig middel in verandertrajecten waarbij mensen gestimuleerd worden zichzelf te verbeteren in houding en gedrag. In een veilige omgeving kan jij oefenen met nieuwe vaardigheden en inzichten omtrent jouw houding en gedrag. De focus ligt op dat wat jij communiceert. 
Prijs op aanvraag

Lekker boulen met veel jeu

tot 20 personen
Waan je als een god in Frankrijk en speel op één van onze buitenbanen een potje jeu de boules. Gewoon met collega's even tussen het werk door om op te laden of na afloop van de vergadering gezellig borrelen en boulen met bites. 
Natuurlijk kan het ook grootser en kunnen wij een heel diner of barbecue rondom een jeu de boules toernooi verzorgen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, voor de verliezers hebben wij een wel zeer speciale verrassing in petto.
Prijs inbegrepen

Sprekerscoaching

1 - 12 personen
Een goed verhaal overbrengen waarin je iets teweeg brengt. Je kent ze wel, die Tedtalk sprekers waarnaar je blijft kijken en luisteren, die je raken. Helaas is de realiteit voor velen anders en ben je blij dat je überhaupt door je presentatie gekomen bent. Dat is jammer, want presenteren kan je leren. Breng meer performance in je presentatie. 
Laat je trainen door regisseur Claudia van Rooij en leer werken met bewezen technieken uit het theater. Laat naar je kijken en ontdek hoe je overkomt. Hoe je kunt overtuigen door zelf te ontspannen. Werk met je ademhaling en leer meer uit je stem te halen. Door focus breng jij jouw boodschap kraakhelder zodat deze beklijfd.
Prijs op aanvraag

06 - 19 04 90 41