Verhalen uit de polder vr 5 apr

€ 0,00

Productomschrijving

We moeten helaas €0,01 vragen, omdat het systeem anders niet werkt. 
Vr 5 april 20:00 uur

T A L K S H O W !
Trek je overal uit, kom van die trekker af en schuif je stoel aan want we gaan een sprankelende discussie tegemoet over boer zijn en de ontwikkelingen in de landbouwsector. 
Wanneer onze bestaanszekerheid wankelt en onze identiteit dreigt te vervagen, is het dan begrijpelijk dat angst en boosheid om de hoek komen kijken? Maar is het terecht? Boos zijn over regels. Boos over onbegrip. Boos over de afwas.

Onder de bezielende begeleiding van cultuurmaker Flo van Dam gaan we in gesprek met een gevarieerd panel van gasten en onderzoeken we ‘hoe we met plezier naar de uitdagingen kunnen kijken die voor ons liggen?’

Onze panelleden
Agrarisch coach Jan den Boer - is een meester in het belichten van de diepere emoties en uitdagingen van het boerenleven.
Duurzaamheidsexpert Peter-Erik Ywema - leidt ons door de complexe wereld van duurzaamheid en hoe we deze uitdagingen met een glimlach kunnen omarmen.
Nieuwe boer Tineke Poirot - geeft een frisse kijk vanuit de landbouwsector over het herontdekken van passie en plezier in het werk op het land.
Kunstenaar Karin Kramer - zij inspireert ons met haar creatieve kijk op het polderlandschap en laat zien hoe kunst een blikopener kan zijn.

Bestellen