Ruimtes voor inspiratie

Het Haute Cultuurhuis heeft drie verschillende ruimtes met ieder zijn eigen karakteristieke kenmerken. Het is een multifunctioneel gebouw en u kiest de vergaderopstelling die bij u past. Wij verhuren de locatie altijd exclusief en bieden daarom vele mogelijkheden én privacy. 
De voormalige Hooizolder is ingericht als ruime vergaderruimte. En je kunt gebruik maken van het creatieve hart van het Haute Cultuurhuis: het Atelier. Lunch en diner serveren wij in de Grupstal of buiten op het terras.  
Onze ruimtes zijn van dinsdag t/m donderdag beschikbaar. Andere dagen in overleg. 

De Grupstal

tot 20 personen
Bij binnenkomst in de Grupstal is de verrassing bij bezoekers groot. De volledig opengewerkte achtergevel trekt je aandacht naar buiten en geeft ruimte aan gedachten. Het directe zonlicht en de smaakvolle inrichting zorgen voor een huiselijke sfeer waarin je je direct op je gemak voelt. Het nodigt uit tot een open houding. Het ervaren van ruimte creëert ruimte in je hoofd waardoor je productiever en creatiever wordt.
In de Grupstal serveren wij lunch en diner aan de handgemaakte 6 meter lange eetkamertafel. Door direct contact met de open keuken is het een gezellig ruimte geworden om samen te genieten van een smakelijke lunch. De elegante zithoek biedt een mooie gelegenheid voor een break-out sessie of om gewoon even te relaxen. Onder de grote overkapping is er altijd de mogelijkheid om buiten te eten. 

De Hooizolder

tot 20 personen
De oude Hooizolder heeft zijn originele karakter behouden maar is ook voorzien van diverse technische snufjes, zoals een op afstand bedienbare beamer met projectiescherm en een geluidsinstallatie. Bijzonder is dat je gebruik kunt maken van de prachtige Kawai vleugel, ter inspiratie of gewoon voor de ontspanning. De Hooizolder laat je op een natuurlijke manier naar binnen keren om samen te werken.
De tafels met comfortabele stoelen kunnen in iedere gewenste opstelling worden geplaatst: traditionele U-vorm, kring of theateropstelling. De theateropstelling (boven 20 personen) is uitermate geschikt voor presentaties of wanneer u de dynamiek in een vergadering wilt vergroten en de interactie wilt stimuleren. Ook zijn er sfeervolle hoekjes en zitjes die volop de gelegenheid bieden voor break-out sessies. 
Grotere groepen zijn in overleg mogelijk. 

Het Atelier

tot 8 personen
Het Atelier is het creatieve hart van het Haute Cultuurhuis. Het is de persoonlijke werkplek van eigenaar Claudia van Rooij, die deze bijzondere ruimte graag met u deelt.
De creativiteit gaat hier als vanzelf stromen. Door de lichte en persoonlijke sfeer zal het geen moeite kosten om hier tot inspiratie te komen.